10 de febr. 2011

Nonsense

Un conill travessa la rambla. Són les 5 de la matinada del dijous.

Ha passat la nit a una festa d'intercanvi de parelles. La seua parella, una abelleta 5 anys més jove que ell amb la que portava casat 7 anys, ha acabat fent un trio amb una rabosa i el seu home, un llop. I ell, pobret senyor conill, s'ha quedat assoles al bell mig del bar, sense parella, fóra de lloc i desitjant que la seua abelleta agafe una venèrea per cerda.

Pel carrer només hi han senyoretes que treballen a la nit. I tot i que la marieta enfront del metro és força atractiva, al senyor conill mai li ha agradat el sexe sense amor. Troba que desfogar-se amb una desconeguda i buidar-se dins d'ella no té cap sentit i no alleujarà el desig i la rabia que el cremen per dins.

En arribar a casa, un pis petit de només un dormitori, engega la televisió i fan un d'aquells programes del tarot, on un esquirol amb vestit llarg juga un solitari amb la vida d'un cérvol deprimit en haver-lo fet fora de la seua feina somiada, a més a més, en temps de crisis.

El senyor conill es masturba furiosament pensant de manera fugaç en la seua atractiva abella fent l'amor amb dos complets desconeguts. A ell també li haguera agradat participar-hi i li dol haver sigut exclòs.

Quan acaba, panteixant, mira al sostre i plora, adonant-se de que ha perdut el que més estimava al món pel desig impulsiu de seguir el consell d'un veí, que li va dir com de bé anava provar coses noves al llit.

Passada una estona, el senyor conill s'aixeca i va cap al bany. Agafa de l'armariet un pot ple de somnífers i se'n pren uns 15 de colp. Després va cap a la cuina, agafa una carlota i s'asseu al sofà a menjar-se-la mentre nota com la son (eterna) l'envaeix.

L'abelleta torna a casa pel matí, amb els tacons a la mà, després d'haver passat la millor nit de la seua vida. Ha decidit marxar a viure amb el matrimoni del bar. Com que s'han entès tan bé, ells li ho han demanat. Quan obri la porta, veu al senyor conill adormit al sofà i camina cap a l'habitació. Agafa totes les seus coses i les fica a una bossa. Quan tanca la porta del pis, somriu decidida a començar una nova vida amb els seus nous amors.

Quina cosa més extranya acaba amb la vida del senyor conill. Quins esdeveniments més "nonsense".

3 comentaris:

  1. Y aquesta va ser la primera vegada que Rose va probar el LSD.

    ResponElimina
  2. .......LSD mezclado con algo..........

    ResponElimina
  3. Y qué pasa con los abejonejos?? nadie va a pensar en ellos?? son los verdaderos afectados de esta historia!!

    ResponElimina