10 de març 2011

L'amor no és cec, l'amor és borni.

Van tindre un lio una nit d'estiu i, com que ho van passar bé, van decidir repetir. Ara ja han passat mesos i fan l'amor ocasionalment.
No tenen cap tipus d'obligació l'un amb altre. Quan es veuen xarren, riuen, carden i es tornen a separar, amb la seguretat de que tornarà a passar. Tots dos es veuen amb altra gent. Inclús intenten tenir relacions "serioses" amb altres persones però mai ix bé, quasi sempre per ells, i tornen a estar assoles però junts; junts però separats.
Potser els aniria bé estar junts, començar una relació, estimar-se... Fins i tot podrien passar-se la vida junts i deixar de fingir que es fan igual l'un a l'altre, que allò que tenen, siga el que siga, no va més enllà del sexe. Després de mesos i mesos de trobades espontànies i plenes de passió, s'han adonat que moltes vegades preferirien simplement lleure junts i posar una peli, gaudir de la companyia mútua.
Tot i això, no tenen cap intenció de donar el primer pas i continuen pensant l'un en l'altre. Tot i la distancia, tot i el temps. I es torna més difícil passar l'estona sense pensar en què fa i en què pensa l'altra persona, i donen voltes a tot allò que pensen que significaria el estar, per fi, junts.

I passen els dies, els mesos i els anys. I cada vegada estan més convençuts que l'amor no és cec, l'amor és borni.

5 comentaris:

  1. Quin optimisme!
    Hauràs de fer-me la pilota, perque tot depén de mi! Tengo sus vidas en las yemas de mis dedos.

    ResponElimina
  2. Anima't, dona! Mai és tard!

    ResponElimina
  3. Cierto,nunca,nunca es tarde....


    "X"

    ResponElimina